За нас

Мили родители, добре дошли в сайта на детска градина "Зорница".

Ние се намираме в село Звездица, близо до град Варна.

Предимство на нашата детска градина е, че е отдалечена от шума и праха на големия град. Географската характеристика на района на детското заведение благоприятства децата да се възпитават и обучават чрез непосредствен контакт с природата. Благоприятните местни условия са източник на здраве, култура и познание за тях.

Сградата има просторен двор с богата растителност, с две детски площадки с дървени еко кътове за игра, кът на билките. Ежедневно при нас децата играят, спортуват, пеят, танцуват и се веселят.

Материално- техническата база е обурудвана с интерактивна дъска за обучение, която осигурява резултатна образователно - възпитателна дейност с децата. Функциите на средата позволяват да се осигурят условия за разнообразна дейност на децата, за задоволяване на потребностите и интересите им съобразно предпочетената от тях дейност.

Организираме различни тематични празници и развлечения, празнуваме рождени дни, посрещаме куклен театър, подготвяме тържества, благотворителни и съвместни дейности с родителите.

Благодарим на всички, които ни се довериха през годините!

Благодарим на тези, които го правят сега и на тези, които предстои да изберат нашата детска градина за втори дом на своето малко дете.

Очакваме Ви!